آموزش طرز تهیه موساکا (یونانی)

آموزش طرز تهیه موساکا (یونانی)

ابتدا بادمجان ها را با پوست به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش دهید. سپس آنها را نمک بزنید و 30 دقیقه صبر کنید…

 

مواد لازم برای 2 نفر :
بادمجان دلمه ای : 500 گرم
 پودر پنیر پارمزان : 150 گرم
 پیاز :  یک عدد
 سیر : 2 حبه
 گوشت چرخ کرده : 200 گرم
 پوره گوجه فرنگی : 250 گرم
 رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
 شکر : یک دوم قاشق چایخوری
 پودر تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
پودردارچین : یک دوم قاشق چایخوری
سس پنیر ; 250 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
روغن مایع : به میزان لازم
 
مواد لازم برای سس پنیر :
 کره : 50 گرم
 آرد گندم : 3 قاشق سوپخوری
 شیر : 2 پیمانه
 تخم مرغ : یک عدد
 
طرز تهیه موساکا:
ابتدا بادمجان ها را با پوست به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش دهید. سپس آنها را نمک بزنید و 30 دقیقه صبر کنید.
بعد بادمجان ها را با آب سرد بشویید و خشک کنید.

کف یک سینی فر را با کمی روغن با برس چرب کنید و بادمجان ها را کف سینی بچینید. سپس روی بادمجان ها را با برس روغن بمالید و سینی فر را 35 دقیقه، در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بادمجان ها سرخ شوند. در این فاصله، یک بار بادمجان ها را زیر و رو کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد گوشت را اضافه کنید و آن را در حدی که رنگ آن تغییر کند، تفت دهید. سپس سیر له شده، نمک و ادویه ها شامل فلفل سیاه، تخم گشنیز و دارچین را به مواد داخل تابه بیفزایید. در این مرحله، به ترتیب ابتدا پوره گوجه فرنگی، بعد رب گوجه فرنگی، شکر و جعفری خرد شده و پودر پنیر پارمزان را بریزید. سپس30 دقیقه به مواد زمان دهید تا بپزند تا حدی که آب مواد کشیده شود.
یک ظرف مناسب فر انتخاب کنید. یک لایه بادمجان سرخ شده را در ظرف بچینید، سپس یک لایه از مواد گوشتی روی آن بریزید. بعد یک لایه دیگر بادمجان روی مواد گوشتی بچینید و در آخر، سس پنیر از قبل آماده را روی مواد بدهید. ظرف را 45 دقیقه در طبقه وسط فر، با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

طرز تهیه سس پنیر :

در ظرفی کره و آرد را 2 دقیقه خوب تفت دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و شیر سرد را کم کم به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید. دوباره ظرف را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید مواد به غلظت ماست برسد سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. بعد از آنکه مواد کمی ولرم شد، تخم مرغ را بیفزاید و مواد را بدون آنکه دوباره روی حرارت بگذارید، خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس سس پنیر آماده استفاده است.
 
آموزش قورمه سبزی کاملا تصویری !
پیتزای ماكارونی با سبزیجات
بریانی سبزیجات ( غذای هندی )
طرز تهیه موس قهوه
طرز تهیه کباب فلفلی
تصاویر میوه آرایی به سبک چینی
طرز تهیه بیشتیزیک شیرینی (شمالی)
آموزش لازانیای لقمه ای ( تصویری)
آموزش آشپزی عجیب ولی بسیار جالب !!! ( جوجه زغالی )
طرز تهیه بیسکوئیت های ادویه دار | کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک قارچ
آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان با تصویر
هنر تزئین غذا به روش اشتها آور
كیك فندقی
سالاد الویه را اینطوری تزیین کنید
آموزش طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ
آموزش پختن شیرینی توپک خرما
طرز تهیه جوجه چینی !! + عکس
مجله آشپزی مهر 89
آموزش طرز تهیه سس مایونز