آموزش پخت لوبیای سبز تند، غذایی هندی

آموزش پخت لوبیای سبز تند، غذایی هندی
طرز تهیه لوبیای سبز تند که غذایی لذیذ و خوشمزه از کشور هند می باشد.
مواد لازم :

لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید )            نیم کیلو
زنجبیل تازه و پوست کنده                                              به مقدار لازم
سیر پوست کنده                                                        ده حبه
آب                                                                          یک فنجان
روغن گیاهی                                                             4 قاشق سوپ خوری
زیره                                                                        سه قاشق چای خوری
دانه گشنیز آسیاب شده                                              دو قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده                     2 عدد
نمک                                                                       به مقدار لازم
فلفل آسیاب شده تازه                                                 به مقدار لازم
آب لیمو                                                                   سه قاشق سوپ خوری
 
چگونه درست کنیم ؟
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .
مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .