افزایش تابلو های راهنمای مسیرشهری در شیراز

مجموعه : مجله خبری

رئیس ستاد تسهیلات نوروزی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز از افزایش تابلوهای ویژه راهنمای مسیر شهری ویژه مسافران در ورودیهای شهر شیراز و مراکز مهم خبر داد .
امام داد هوشمند افزود : تا کنون ۱۰۰ تابلو راهنمای مسیر شهری ویژه هدایت مسافرین نصب شده است که ۱۶ تابلو دیگر برای تعیین مسیردهی مناسب نصب خواهد شد .
وی اضافه کرد : ۷۰ تابلو جهت نما ویژه مکان های سیاحتی و زیارتی و ۴۲ تابلو ویژه کمپها و ساد نوروزی نیژ بر اساس موقعیت های مکانی تهیه و نصب خواهد شد که البته در ۱۶۰ نقطه نیژ در گذشته این تابلوها نصب گردیده است .
مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک ادامه داد : ۷ تابلو ویژه هدایت مسافرین در خروجی کنار گذرها به مسیرهای دارای ترافیک روان نیژدرنظر گرفته شده است که نصب آنها در حال انجام است .
رئیس ستاد تسهیلات نوروزی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به خط کشی ۱۷۰ کیلومتر از معابر شهری و یکهزار و۱۰۰ بلوک عابر پیاده ، تصریح کرد : خط کشی ۳۰۰ کیلومتر دیگر به اضافه یکهزار و ۴۰۰ بلوک عابر پیاده نیز در دستور کار قرار دارد که تا قبل از تعطیلات نوروز انجام خواهد شد .
هوشمند اضافه کرد : بهسازی ۱۵۰ بلوک عابر پیاده نیز انجام شده است که هزار بلوک دیگر نیز صورت خواهد گرفت . وی خاطر نشان کرده تعمیر ۵۰۰ متر جدا کننده و ۶۰۰ متر سرعت گیر پلاستیکی نیز انجام شده است .
مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهری شهرداری شیراز با بیان اینکه ۶ بازرس به طور همزمان بر فعالیتهای پارکینگهای نوروزی در سال جدید نظارت می کنند اظهار داشت : به غیر از ۱۷ پارکینگ ها که در طول سال در مرکز شهر و مراکز سیاحی و تجارتی به شهروندان خدمات ارائه می دهند ۲۲ پارکینگ دیگر نیز ویژه نوروز در کنار این پارکینگ آماده خدمات دهی به شهروندان می باشد .
رئیس ستاد تسهیلات نوروزی سازمان حمل و نقل و ترافیک با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت پارکینگها نسبت به سال گذشته ، تصریح کرد : در مجموع پارکینگهای اعلام شده ۶ هزار خودرو را در خود جای می دهند

پایگاه فرهنگی هنری تکناز