افزایش شمار هکرهای چینی به شبکه های رایانه ای دولت و وزارت خانه المان افزایش یافته است .وزارت خارجه این کشورهدف حدواٌ نیمی از حمله های اینترنتی می باشد.
به گزارش خبرگزاری بخش خبر شبکه فناوری اطلاعات ایران هر سال صدها حمله با هدف نصب برنامه های جاسوسی در این شبکه ها صورت می گیرد که در این میان، وزارت خارجه بیشترین طرفدار را دارد.
دویجه وله به نقل از بورکهارت اون مدیر بخش ضدجاسوسی اداره اطلاعات و امنیت آلمان افزود: هر روز حمله های جدیدی به شبکه های رایانه ای دولت آلمان ردیابی می شوند.
بر پایه این گزارش، وی در مصاحبه با هفته نامه اشپیگل گفت: تنها در ۲ پورت اینترنتی مرکزی شبکه اطلاعاتی برلین- بن، سالانه بیش از ۶۰۰حمله با نصب برنامه های جاسوسی صورت می گیرد.
به گفته اون، این حمله ها عموما از راه ارسال نامه های الکترونیکی یا روش های مشابه است؟ البته بسیاری از حمله ها نیز از چشم کارشناسان مخفی می مانند.
دویچه وله اضافه کرد: اداره اطلاعات و امنیت آلمان، با توجه به نوع حمله ها، زمان و فرستندگان آنان، بر این باور است که بسیاری از این حمله ها از چین انجام می شوند.
این منبع متذکر شد: پیش از دیدار سال ۲۰۰۷آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان از پکن، یا زمانی که دالایی لاما رهبر تبعیدی تبت، در سال ۲۰۰۷در برلین به سر می برد، همچنین هنگامی که گفت وگوهای بحث برانگیز در مورد وضعیت حقوق بشر در چین در آستانه المپیک ۲۰۰۸پکن در جریان بود، تعداد حمله هکرها افزایش چشمگیری داشت که این خود گواه ادعای مقامات اطلاعاتی آلمان است.
به نوشته سایت دویچه وله، ایمیل های مهاجم بیش از پیش به آدرس کارمندان سطوح میانی اداره های دولتی آلمان فرستاده می شوند و در ظاهر از جانب فرستندگان قابل اعتمادی همچون سازمان هایی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا سازمان بهداشت جهانی هستند و برنامه های جاسوسی عموما به عنوان پیوست به همراه نامه های الکترونیکی فرستاده می شوند.
دویچه وله افزود: در ژانویه ۲۰۰۸نامه ای الکترونیکی به روشی مشابه به یکی از اداره های دولتی آلمان ارسال شد که یک فایل Wordبه آن چسبانده شده بود. فایل یاد شده تحلیل سیاست های دولت چین پیرامون تبت نام داشت و فرستنده نامه نیز سازمانی تبتی در آمریکا بود، این فایل اما در حقیقت یک برنامه جاسوسی بود.
اگر از علاقه مندان سخت افزار و مخصوصا از عاشقان سینه چاک بازی های کامپیوتری باشید حتما در جریان کل کل ها چشم و هم چشمی های دو رقیب دیرینه بازار کارت های گرافیکی قرار گرفته اید.