محمد بیکی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: راننده خودرو به محض بازکردن در با یک حلقه مار در صندلی جلو خودرو مواجه می شود و مار نیز از مسیر بخاری خودرو به قسمت موتور وارد شد.
مسئول سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دلیجان گفت: یک حلقه مار افعی پلنگی از گونه های سمی در خودرو سواری پراید در محل غار چال نخجیرموجب وحشت راننده شد.
وی اظهار داشت: در تماس با سامانه 125 ماموران این سازمان به محل اعزام و بعد از مهار مار سمی آن را به طبیعت بازگرداندند.
بیکی گفت: در اواخر ماه گذشته نیز یک حلقه افعی پلنگی از گونه های مارهای سمی در رینگ خودروی وانت سواری در پارکینگ مجتمع مسکونی کشف شد.
بیکی افزود: زیستگاه این گونه مارها در مناطق کوهستانی، بوته زارها و مناطق صخره ای است.
مسئول سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دلیجان گفت: از ابتدای امسال تاکنون چهار حلقه مار شامل دو افعی شاخ دار و دو افعی پلنگی در شهرستان دلیجان توسط آتش نشانی این شهرستان قبل از آسیب به شهروندان مهار شده است.
بیکی تاکید کرد: شهروندان در صورت بروز هر گونه حوادث غیرمترقبه، با حفظ خونسردی موضوع را بسرعت با سامانه 125 به اطلاع ماموران آتش نشانی برسانند تا در کوتاه ترین زمان عملیات امداد و نجات صورت گیرد.