طرز تهیه :
1 – آرد را الك كرده و با مقداری نمك مخلوط كنید. در ظرف دیگری تخممرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط كنید؛ سپس مخلوط آرد و نمك را كمكم به آن اضافه كرده و هم بزنید.
پوره اسفناج (اسفناج كوبیده شده) را نیز به همراه فلفل و جوز هندی به این مواد بیفزایید. به این ترتیب، مایه املت آماده میشود.
2 – برای درستكردن مواد داخل این املت، روغن را در تابه نچسبی ریخته و پیازچه را در آن كمی تفت دهید؛ پس از آن در ظرف دیگری خامه، ماست شیرین و نیمی از پنیر پیتزا را با هم مخلوط كرده و سپس تخممرغ زدهشده را همراه گردو و جعفری خردشده به آن اضافه كنید. حالا این مخلوط را با نمك و فلفل قرمز، مزهدار كنید.
3 – كمی روغن در تابه گرد كوچك و نچسبی بریزید و روی شعله اجاقگاز داغ كنید و باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپخوری از مایه املت را در روغن داغ بریزید و تابه را كمی تكان دهید تا لایهای از مایه در كف ظرف پخش شود.
حرارت دادن را تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه حبابهایی در مركز املت ظاهر شود، ادامه دهید. حالا آن را برگردانده و روی دیگر را نیز 20 دقیقه سرخ كنید. پس از آن، املت را به بشقابی منتقل كرده و با لایهای از فویل آلومینیوم روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. سپس بقیه املتها را به همین ترتیب درست كنید.
4 – حالا مواد داخل املت را داخل نیمهای از هركدام از املتها ریخته و نیمه خالی آن را روی مواد برگردانده و دوباره یكبار دیگر تا كنید. این كار را درمورد همه املتها انجام دهید؛ سپس یك عدد پیركس گود را چرب كرده و املتها را كف آن بچینید و بقیه پنیر پیتزا را روی آنها بریزید.
پس از آن، ظرف حاوی املتها را به مدت یك ربع داخل فر (با دمای 180 درجه سانتیگراد) قرار دهید