تخم مرغ همزده : 3 عدد
اسفناج: یك پیمانه
كره: یك قاشق غذاخوری
نمك: 4/1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یا پاپریكا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- اسفناجها را حدود 18 دقیقه در آب نمك بجوشانید.
2- سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را خارج كنید و بعد به صورت درشت خرد كنید.
3- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط كنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی كمی سفت شد با یك قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یكدست بپزند.
4- وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مركز تا كنید.
5- املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل كنید.
سیمرغ