املت اسفناج فوری

املت اسفناج فوری

 
املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئین است پس اگر می‌توانید آن را تهیه كنید.
 
 
مواد لازم:

 تخم مرغ هم‌زده : 3 عدد

 اسفناج: یك پیمانه

 كره: یك قاشق غذاخوری

 نمك: 4/1 قاشق چای‌خوری
 فلفل قرمز یا پاپریكا: به مقدار لازم

 
طرز تهیه:

1- اسفناج‌ها را حدود 18 دقیقه در آب نمك بجوشانید.

2- سپس با فشار دست، آب اضافی آن‌ها را خارج كنید و بعد به صورت درشت خرد كنید.

3- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی كمی سفت شد با یك قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یك‌دست بپزند.

4- وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مركز تا كنید.

5- املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل كنید.

سیمرغ