مواد لازم :
شیر چرب |
1 لیتر |
شکر |
400 گرم |
ثعلب |
یک قاشق غذاخوری |
گلاب |
نصف استکان |
خامه |
100 گرم |
پسته خرد شده |
50 گرم |
زعفران |
به مقدار لازم |
طرز تهیه :
ابتدا شکر و ثعلب را خوب با هم مخلوط می کنیم سپس شیر را اضافه می کنیم خوب حل شود سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه نموده و هم می زنیم. سپس داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و بمدت 40 دقیقه می گذاریم تا خوب سفت شود.
خامه را داخل یک سینی پخش می کنیم و سپس داخل فریزر می گذاریم یک تا دو ساعت بعد بیرون آورده و با کاردک می تراشیم و داخل بستنی نان می ریزیم و پسته را هم به آن اضافه نموده بمدت 7 الی 8 ساعت داخل فریزر قرار داده و سپس سرو می کنیم.
خوراکی فنجان ساخته شده از Jello
آشپزی بدون دستورالعمل های کتاب(تصویری)
طرز تهیه لیته خرمالو
رولت لازانیا با مرغ
آموزش تارت کیوی ( آشپزی )
تزئینات هنرمندانه هندوانه از حالا تمرین کنید برا شب یلدا مخصوصآ عروس خوانوما
آموزش قورمه سبزی کاملا تصویری !
پیتزای ماكارونی با سبزیجات
بریانی سبزیجات ( غذای هندی )
طرز تهیه موس قهوه
طرز تهیه کباب فلفلی
تصاویر میوه آرایی به سبک چینی
طرز تهیه بیشتیزیک شیرینی (شمالی)
آموزش لازانیای لقمه ای ( تصویری)
آموزش آشپزی عجیب ولی بسیار جالب !!! ( جوجه زغالی )
طرز تهیه بیسکوئیت های ادویه دار | کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک قارچ
آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان با تصویر
هنر تزئین غذا به روش اشتها آور
كیك فندقی
سالاد الویه را اینطوری تزیین کنید
آموزش طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ
آموزش پختن شیرینی توپک خرما