یک متخصص پوست و مو گفت: ایجاد «مو خوره» به جنس مو و استحکام آن بستگی دارد. هرچه ضخامت تار مو نازکتر باشد، موها بیشتر در معرض موخوره قرار دارند، همچنین عامل دیگر در ایجاد موخوره، نحوه شستشو و برخورد با مو است.
دکتر سیما رسایی اظهار کرد: هرچه شستشوی مو با خشونت بیشتری انجام شود امکان ایجاد موخوره بالاتر میرود. شانه کردن، خشک کردن خشن مو، سشوار کشیدن یا اتو کردن موی خیس نیز میتواند در بروز موخوره موثر باشد.
افرادی که به طور مکرر از رنگهای مو به صورت دکلره استفاده میکنند در معرض موخوره بیشتری نسبت به دیگران قرار میگیرند. قسمتی از مو که دچار موخوره شده است تنها با کوتاه کردن درمان میشود.
رسایی درباره اقدامات لازم جهت جلوگیری از ایجاد موخوره گفت: استفاده از شانههایی با دندههای درشت، استفاده از شامپوهای ترمیمی برای موهای خشک و آسیبدیده و روغن زدن به مو بعد از شستشو میتواند در جلوگیری از ایجاد موخوره به فرد کمک کند.
همچنین میتوان برای نرم شدن و جلوگیری از خشکی مو از شامپوهای نرمکننده استفاده کرد به این ترتیب که چند دقیقه نرم کننده را بر روی مو قرار دهند، سپس مو را آبکشی کنند. استفاده از درمانهای سنتی مانند قرار دادن حنا و تخممرغ بر روی مو تاثیری در درمان موخوره ندارد و در صورت آسیبدیدگی شدید مو باید از قرصهای مکمل خوراکی برای درمان استفاده شود.