برنج چینی

برنج چینی

 
مواد لازم:

1 – 2 پیمانه برنج2 – 3 قاشق غذاخوری روغن3 – 100 گرم لوبیا سبز ریز خرد شده4 – 2 عدد هویج ریز خرد شده5 – 100 گرم کلم سفید خرد شده6 – 2 تا 3 عدد فلفل سبز که برش زده اید7 – یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده8 – یک قاشق چای خوری سیر رنده شده9 – 2 قاشق غذاخوری سس سویا10 – یک عدد پیاز خرد شده11 – نمک و فلفل به میزان کافی12 – 2 عدد پیازچه خردشده

 

طرز تهیه:

1 – برنج را آبکش کنید.
2 – بعد از آبکش کردن، آب سرد روی برنج بریزید و کنار بگذارید.
3 – سبزی ها را با روغن در قابلمه ای بزرگ به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.
4 – سبزی ها نباید نرم شود، بلکه ترد باقی بماند.
5 – نمک و فلفل و بقیه مواد را اضافه کنید.
6 – سپس برنج را به سبزی اضافه و خوب مخلوط کنید.
7 – سس سویا به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزد؛ غذا آماده خوردن است می توانید آن را سرو کنید.

سیمرغ