بره پلو

مواد لازم :  

برنج  2 فنجان
شكر  30 گرم
جعفری ساطوری شده  قدری
برگ مریم گلی  قدری
گوشت گوسفند  250 گرم
كشمش  60 گرم
بادام  60 گرم
آب گوشت  4 فنجان
فلفل سیاه  1 قاشق مرباخوری
فلفل هندی  1 قاشق مرباخوری
ادویه  0.5 قاشق مرباخوری
پیاز  3 عدد

 طرز تهیه :

پیه را در قابلمه آب نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنید ، سپس گوشت را از قابلمه بر داشته پیاز خرد شده را در آن ریخته آنرا هم کمی در همان پیه ، سرخ کرده و مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته مدت پنج دقیقه مخلوط فوق را بپزید و در طول این مدت مرتب همش بزنید ، سپس ادویه جات ، مویز ، گوجه فرنگی خرد شده و آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی آتش ملایم بپزید .
همینکه آب کاملا بمخلوط فوق جذب گردید ، گوشت گوسفند و مقداری مریم گلی و جعفری در آن ریخته و در یک محل گرم مدت 17 الی 20 دقیقه بگذارید .
حالت من در میان بره پلوها ………. حالت گرگی بود که در گله باشد !