بهداشت و ایمنی در آشپزخانه

بسیاری از خطرات ایمنی یا بیماری‌های ناشی از غذا از آشپزخانه منشا می‌گیرد

برخی از پیشنهادات برای کمک به حفظ ایمنی در آشپزخانه اینها هستند:

* برای جلوگیری از گسترش باکتری‌‌ها و بیماری‌های ناشی از غذا آشپرخانه‌تان را تمیز نگهدارید.
* دست‌های‌تان را به طور مکرر بشویید، مواد غذایی را پیش از آماده‌کردن آنها بشویید، و رویه محل‌های آماده کردن غذا و ظرف‌ها را به طور مکرر بشویید.
* در بلند و حمل کردن ظروف سنگین غذا، به خصوص اگر داغ باشند، دقت کنید. برای حمل کردن ظروف بزرگ و سنگین از دیگران کمک بگیرید.
* چاقوها و سایر وسائل تیز را در آب درون ظرفشویی رها نکنید. این ابزارها به سادگی باعث مجروح شدن فردی شود که دستش را به درون آب فرو می‌برد.
* کف آشپزخانه از باقیمانده‌ها و سرریز‌های غذایی پاک نگه دارید.
* با دور نگهداشتن اشیای قابل‌اشتعال از اجاق و چراغ خوراکپزی از آتش‌سوزی در آشپزخانه جلوگیری کنید.