مواد لازم برای 3 نفر:
• 500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک
• 1 عدد پیاز متوسط
• 1 قاشق سوپخوری کره
• 1 قاشق سوپخوری روغن
• 250 گرم قارچ
• 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
• 200 گرم سیب زمینی سرخ کرده
مواد لازم برای سس:
• 2 قاشق سوپخوری کره
• 3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب
• 2 قاشق سوپخوری آرد سفید
• سه چهارم پیمانه شیر
• نمک
• فلفل
طرز تهیه:
1- قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
2- همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.
3- گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.
4- مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.
5- برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.
6- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.
7- غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی و جعفری نیز استفاده کنید.
سیمرغ