توصیه‌های استفاده از ظروف یک بار مصرف

رییس‌اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی از مردم خواست برای نگهداری مواد غذایی داغ درظروف یک بار مصرف از ظروف با رنگ شیری و کدر دارای مجوز وزارت بهداشت استفاده کنند.
مهندس"سید رضا غلامی " روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد که ظروف یک بار مصرف با رنگ شفاف ، روشن و شیشه‌ای رنگ باید برای مواد غذایی سرد استفاده شوند و تحت هیچ شرایطی نباید برای توزیع مواد غذایی داغ از آن‌ها استفاده کرد.

وی افزود : مواد غذایی داغ در ظروف یک بار مصرف با رنگ روشن و شیشه‌ای به علت ضعیف بودنشان موجب آزادشدن مونومرها(مواد شیمیایی) می‌شود و این مونومرها چون شیمیایی هستند سلامت انسان‌ها را به مخاطره می‌اندازند و سزطان زا هستند.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت به افرادی که قصد توزیع نذورات در ماه مبارک رمضان را دارند ، توصیه کرد از ظروف یک بارمصرف روشن، شفاف وشیشه‌ای رنگ فقط برای توزیع مایعات و موادغذایی خنک مثل شربت ، شیرسرد ، آب و سبزیجات استفاده کنند.

غلامی با اشاره به نذورات مردمی در شب‌های قدر خاطرنشان کرد: اگر قرار است غذاهای طبخ شده پس از دو ساعت ماندگاری در این ظروف مصرف شوند

به گفته وی ، این مواد غذایی را باید روی شعله گاز آرام قرار داد تا از آلودگی ثانوی جلوگیری شود.