وی افزود : مواد غذایی داغ در ظروف یک بار مصرف با رنگ روشن و شیشهای به علت ضعیف بودنشان موجب آزادشدن مونومرها(مواد شیمیایی) میشود و این مونومرها چون شیمیایی هستند سلامت انسانها را به مخاطره میاندازند و سزطان زا هستند.
این مقام مسوول در وزارت بهداشت به افرادی که قصد توزیع نذورات در ماه مبارک رمضان را دارند ، توصیه کرد از ظروف یک بارمصرف روشن، شفاف وشیشهای رنگ فقط برای توزیع مایعات و موادغذایی خنک مثل شربت ، شیرسرد ، آب و سبزیجات استفاده کنند.
غلامی با اشاره به نذورات مردمی در شبهای قدر خاطرنشان کرد: اگر قرار است غذاهای طبخ شده پس از دو ساعت ماندگاری در این ظروف مصرف شوند
به گفته وی ، این مواد غذایی را باید روی شعله گاز آرام قرار داد تا از آلودگی ثانوی جلوگیری شود.