جوجه كباب بوقلمون
بوقلمون : 1 عدد
کره برای چرب کردن : 50 گرم
آبلیمو :1 استکان
روغن زیتون : 3 قاشق
آب پیاز رنده شده : 2 قاشق
زعفران حل شده در آب : مقداری
نمک و فلفل : به میزان لازم
ابتدا بوقلمون را تکه تکه کرده سعی شود از بوقلمون های جوان استفاده شود.
مواد تهیه شده را بجز کره همه را باهم مخلوط کرده و تکه های کوچک جوجه را در مواد غوطه ور کرده و به مدت پنج ساعت می خوابانیم .
بعد به سیخ می کشیم و بعد از اینکه کمی رنگ عوض کرد شروع به مالیدن کره روی سیخ ها می کنیم در آخر با یک قلمو مقداری آب زعفران را به جوجه ها می کشیم و دوباره برای 1 دقیقه یک حرارت کوچک به آن می دهیم تا خوب طلایی شود .
پایگاه فرهنگی هنری تکناز