خشک کردن میوه ها
موز، پرتقال، هلو، کیوی و سیب میوه های مناسبی برای خشک کردن هستند. میوه های سلام و سفت رو انتخاب کنید، بشورین و با پوست حلقه حلقه کنین به ز موز که باید پوستش رو بگیرین.حلقه های میوه رو روی یه سطه توری مثل الک بچینید و روی شوفاژ بذارینبرگه ها معمولا بسته به نوع میوه معمولا یه شب تا صبح آماده می شوند.برای جلوگیری از تغییر رنگ سیب یه کم آبلیمو روی حلقه های سیب بمالید.
فریز کردن سبزیجات
برای فریز کردن هویج و گل کلم و سیب زمینی خلال شده و … آنها را چند دقیقه در آب جوش قرار بدهید و سپس فوری در آب سرد فرو کنید.آین شوک باعث میشه که فعالیت آنزیمها که در تغییر رنگ و شکل میوه یا سبزی تاثیر دارند متوقف شود.سپس آنها را در کیسه فریزر قرار دهید.هوای داخل کیسه را کاملا خارج کنید.و در آن را محکم گره بزنید.اگه ازاین کیسه های زیپ دار هم استفاده کنین که فبها.