خوراک مرغ و پیاز(هندی) مواد لازم: روغن=1و 4/1 پیمانه/300 میلی لیتر پیاز ریز شده=4 عدد متوسط زنجبیل نرم شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری پودر کاری=1 و 2/1 قاشق چایخوری سیر تازه خرد شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری گشنیز نرم شده=1 قاشق چایخوری هل=3 عدد دانه فلفل سیاه=3 عدد رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری ران مرغ بدون پوست=8 عدد آب=1و 4/1 پیمانه آب لیمو=2 قاشق غذاخوری فلفل سبز=1 عدد گشنیز تازه فلفل سبز خلال شده برای تزئین طرز تهیه: 1. روغن را در ماهیتابه گرم کرده پیازها را در آن سرخ می کنیم. 2. حرارت را کاهش داده و زنجبیل،کاری،سیر،پودر فلفل قرمز،گشنیز نرم شده،هل و دانه فلفل را به آن افزوده و خوب هم می زنیم تا مخلوط شود. 3. رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و حدود 10-5 دقیقه تفت می دهیم. 4. رانها را به ماهیتابه افزوده و به هم می زنیم تا مواد کاملا جذب مرغ شود. 5. آب را داخل ماهیتابه ریخته، سر آن را گذاشته و می گذاریم 25-20 دقیقه بپزد. 6. آبلیمو،فلفل،سیر و گشنیز را به مخلوط افزوده مخلوط می کنیم. 7. غذا را در ظرف می کشیم و آن را تزئین کرده و به صورت گرم صرف می نمائیم.