یك متخصص تغذیه گفت: گوشت بوقلمون و شتر مرغ به دلیل داشتن اسید آمینه بیشتر موجب افزایش ترشح سرتونین در مغز میشود كه در كاهش اضطراب و ایجاد حس آرامش در بدن مفید است.
سید ضیاءالدین مظهریافزود: مصرف غذاهای حاوی پروتئین و با كلسترول پایین مانند گوشت بوقلمون، شترمرغ و مرغ موجب افزایش سطح اسیدهای آمینه در بدن میشود. وی گفت: با افزایش اسیدهای آمینه در بدن، میزان ترشح سروتونین در مغز افزایش پیدا میكند. سرتونین هورمونی است كه نقش بسیار زیادی را در كاهش اضطراب و ایجاد حس آرامش در بدن بر عهده دارد. این متخصص تغذیه اضافه كرد: هفتهای چند مرتبه از این دسته از خوراكیها در رژیم غذایی افراد گنجانده شود. وجود كلسترول پایین و اسیدهای چرب اشباع نشده در گوشت بوقلمون و شترمرغ موجب تبدیل شدن این پروتئینها به عنوان غذای مناسب ضدافسردگی شده است، فقط به شرطی كه هنگام تهیه آن از سرخ كردن آنها در روغن فراوان پرهیز شود. مظهری گفت: ویتامین D از آن دسته ریزمغذیهایی است كه موجب افزایش سطح سروتونین در مغز میشود و در كاهش افسردگی مفید است. این ویتامین در كبد ماهی، شیر، كره و زرده تخم مرغ به مقدار زیاد یافت میشود. به گفته وی نیاز بدن انسان در زمستان به ویتامین D افزایش پیدا میكند.