خورش برگه زردآلو (آموزش آشپزی )

خورش برگه زردآلو (آموزش آشپزی )


 

مواد لازم :

برگه زردآلو

دو پیمانه

كره

100 گرم

پیاز داغ

7 قاشق غذاخوری

گوشت پخته خورشتی

250 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه

به میزان لازم

آب

3 لیوان

زعفران

به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

برگه‌های زردآلو را 1 ساعت  خیس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.