نسخه اول
مقداری انجیر خشک را در آب خیس کرده، صبح ها ناشتا میل نمائید.
نسخه دوم
همراه غذاهای روزانه، پیاز میل کنید.
نسخه سوم
روزانه، یک چنگه کوچک گزنه سیاه را در 5 لیوان آب آن قدر بجوشانید تا 3 لیوان باقی بماند، سپس از صافی بگذرانید و بعد از سرد شدن 2 لیوان آب کاهو و 1 استکان آب خیار1 اضافه کرده هرگاه خواستید، میل کنید.
نسخه چهارم
روزانه، یک چنگه دم اسب2 را در 4 لیوان آب آن قدر بجوشانید تا 3 لیوان باقی بماند، بعد از صافی گذرانده، هرگاه خواستید میل نمائید.
نسخه پنجم
– تخم خیار – تخم هندوانه – تخم خرفه
– تخم کدو – تخم خیار چنبر – تخم کافشه
طرز مصرف
از هر کدام به مقدار 20 گرم تهیه کرده، با هم مخلوط کنید و یک پنجم آنها را در شب، در یک لیوان آب جوش، خیس نمائید و صبح از صافی بگذرانید و سپس 200 گرم ترنجبین را با 100 گرم شاه تره مخلوط کنید و یک پنجم آن را شب در نیم لیوان آب جوش خیس کنید و صبح آب تمیز روی آن را جدا نمائید و بعد با آب مذکور مخلوط کنید و صبح ناشتا میل نمائید و باقی مانده مواد را به همین ترتیب (در 5 روز) مصرف کنید. در مدت مصرف این دارو از مصرف لبنیات خودداری کنید.
نسخه ششم
– شکر – گل پنیرک – تاجریزی – گل ختمی
طرز مصرف
داروهای طبیعی مذکور را جوشانده، با آب صاف شده آنها تنقیه کنید.
نسخه هفتم
– اصل السوس – زوفا1 – پر سیاوشان
طرز مصرف
مواد مذکور را جوشانده، از صافی بگذرانید و به آب تمیز آنها مقداری آب ترنجبین اضافه نمائید و صبح ها ناشتا میل کنید.
نسخه هشتم
– هلیله زرد – صبر زرد – کندر
– مصطکی – سیاهدانه2 – شکر سفید
– رازیانه – سورنجان – هلیله سیاه
طرز مصرف
مواد مذکور را تهیه نموده، قرص کنید و روزانه، 3 عدد بعد از هر وعده غذا یک دانه ببلعید.
نسخه نهم
به مدت 20 روز، روزانه یک چنگه کوچک خلنگ3 را در 3 لیوان آب به مدت 3 دقیقه بجوشانید و 30 دقیقه بگذارید دم بکشد، سپس از صافی گذرانده هرگاه خواستید میل نمائید.
نسخه دهم
– تخم خیار4 – تخم خربزه – تخم کدو شیرین – خشخاش
طرز مصرف
از هر کدام 3 مثقال تهیه کرده، آسیاب کنید و سپس شیره بکشید و میل نمائید.