دسر : پالوده شيرازي

مــــــــواد لازم:
نشاسته :: یك كیلو
آب :: یك و نیم كیلو
نمك :: یك قاشق چایخوری

مــــــــواد لازم برای تهیه پالوده :
شكر :: یك كیلو
آب :: یك لیتر
گلاب :: نصف استكان 
عرق بید مشك :: نصف استكان
مربای آلبالو برای تزئین :: به میزان لازم

طــــــرز تهیه رشته پالوده
نشاسته را با نمك و آب مخلوط می كنیم و به آن حرارت می دهیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه بجوشد ( ته نگیرد ) . سپس در حالی كه داغ است داخل دستگاه مخصوص رشته فالوده می ریزیم و به شكل رشته در می آوریم . رشته ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل آب خنك می ریزیم تا خنك شود .

طـــــــرز تهیه پالوده :
آب ، شكر، گلاب و عرق بید مشك را با هم مخلوط می كنیم و داخل ظرفی می ریزیم و ظرف را در داخل یخ و نمك می گذاریم تا شربت به دست آمده سفت شود . رشته فالوده را داخل شربت می ریزیم و آن را باشربت آلبالو تزئین می كنیم

پایگاه فرهنگی هنری تکناز