مواد لازم:
پودر ژله توت فرنگی=1 و 2/1 پاكت
دریم ویپ=2 پاكت
پنیر خامه ای=6عدد(kiri)
سرشیر=1 قوطی
طرز تهیه:
1. ابتدا پودر ژله را در ظرفی ریخته 1 لیوان آب داغ را روی آن ریخته ژله را با قاشق هم بزنید سپس یك لیوان آب سرد را به آن اضافه كنید.
2. لیوان های پایه دار را تا نصف از ژله بریزید و طبق شكل لیوان ها را به صورت كج در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
3. برای تهیه كرم پنیرخامه ای+دریم ویپ+سرشیر+2/1 از پودر ژله را به هم مخلوط كرد خوب با مخلوط كن بزنید.
4. كرم بدست آمده را روی ژله كه در یخچال سفت شده بریزید و بگذارید لیوان ها به مدت 2 ساعت در یخچال بماند تا خوب ببندد
5. روی دسرها را می توانید با كمی خامه زده شده تزئین كنید.
گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز