راتاتوی

راتاتوی

مواد لازم :  

پیاز خام خلال شده  2 عدد
بادمجان  5 عدد
كدو  2 عدد
گوجه فرنگی  5 عدد
فلفل سبز دلمه ای  150 گرم
سیر  0.25 عدد
نعناع  150 گرم
ترخون  150 گرم
جعفری ساطوری شده  150 گرم
روغن زیتون  150 گرم
نمك  قدری

 طرز تهیه :

پیاز را خلال و در روغن سرخ میكنیم تا كمی طلائی شود , سپس سیر را میكوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم , آنگاه فلفل را بصورت حلقه یا ریز خرد میكنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادنجان و كدو را به به حلقه های نازك میبریم و به پیاز اضافه میكنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد میكنیم و داخل ظرف میریزیم و كمی نمك میزنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم . حرارت را ملایم میكنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن كشیده شود بعد دسته سبزیرا بر میداریم و راتوی را در ظرف میكشیم . بهتر است روی گوجه فرنگیها آبجوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف كنیم , باید دقت كرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست