هر زبان متوسط گاو را برای 4 نفر در نظر بگیرید و بسته به تعداد مهمانها آماده کنید به طوری که اضافههای انتهایی زبانها را جدا کرده، شسته و به همان شکل در زود پز با کمی پیاز داغ ومقداری آب که از روی زبان ها رد شده باشد،بپزید.بهتر است در این مرحله به زبانها نمک نزنید تا خوب پخته شوند.
پس از نیم ساعت زبانها را از زود پز در آورده ودر ظرفی قرار دهید تا کمی سرد شوند و سپس پوست زبانها را که پس از پخته شدن به راحتی جدا میشوند را برداشته و آنها را با یک چاقوی تیز حلقهحلقه برش دهید.
آب داخل زود پز را به همراه زبانهای حلقه شده به قابلمه ای مناسب منتقل کرده و در این مرحله ،هم میتوانید به این مواد یک بسته سوپ قارچ اضافه کنید و هم میتوانیداز سس سفید (یک لیوان شیر،یک قاشق غذا خوری آرد سفید،کره و مقداری خامه که پس از حل کردن آرد در شیر ،روی شعله گاز خوب به هم میزنید تا قوام بیاد سپس مقداری کره و خامه اضافه میکنید) استفاده نمایید و روی شعله گاز بگذارید تا با هم پخته شوند و جا بیفتد.
« آغاز وپایان هر غذا شکر ایزد را فراموش نمیکنم»