ژامبون مرغ یا گوشت 15 ورق
پنیر گودا 100 گرم
سفیده تخم مرغ 3عدد
آرد سوخاری 2 پیمانه
طرز تهیه:
پنیر ها به مطابق شکل برش بدهید ؛ بعد هر پنیر را در ابتدای یک ژامبون قرار داده ژامبون را رول كنید. حالا ژامبون رول شده را در سفیده تخم مرغ بغلطانید و بعد به آرد سوخاری آغشته كنید.
روغن مایع را در ظرف گودی داغ كنید و رول ها را در این روغن سرخ كنید و بعد کناری بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. این غذا به همین راحتی آماده می شود.
نکته: این غذا در جشن تولدها و مهمانی ها طرفدار زیادی دارد، می توانید آن را گرم ویا سرد میل كنید.
پوره سیب زمینی
همه ما به نوعی با پوره سیب زمینی آشنا هستیم؛ یكی از موارد استفاده پوره در سفره آرایی هاست بدین گونه كه بعد از تهیه، آن را در قیف مخصوص شیرینی پزی با ماسوره مربوطه قرار می دهند و بعد اطراف خوراك را با آن آرایش می دهند.
طرز تهیه:
500 گرم سیب زمینی را بعد از شستشوی كامل، خوب می پزیم سپس پوست آن را كنده و با درجه ریز رنده می كنیم و یا از چرخ رد می كنیم ، دقت کنید که سیب زمینی باید كاملا نرم و لطیف شود .
بعد مایه آماده شده سیب زمینی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و نصف پیمانه شیر به آن اضافه كرده و هم می زنیم تا شیر جذب سیب زمینی شود .در مرحله بعد 50 گرم كره اضافه كرده و دوباره مخلوط را به هم می زنیم تا کره هم جذب شود. در انتها مقداری نمك، مقداری پودر سیر یا به دلخواه پودر زنجفیل یا فلفل اضافه می كنیم.بعد پوره را در قیف می ریزیم و اطراف خوراک را با آن تزیین می کنیم.