ریحان؛ تحریک کننده گردش خون

مجموعه : تغذیه مناسب
ریحان، گیاه بومی کشورهای هند، ایران و مناطق استوایی آسیاست که ۵هزار سال قدمت دارد. این گیاه که امروزه در سراسر دنیا کشت می شود نقش مهمی در رژیم غذایی مردم دارد. این مطلب از سایت «Healthmad» به خواص این گیاه می پردازد:*این گیاه گردش خون را تحریک می کند.*روغن ریحان خاصیت ضدسرطانی، ضدویروسی، ضدباکتریایی و آنتی اکسیدان دارد.*در هند، ریحان به عنوان درمان مکمل استرس، آسم و دیابت به کار برده می شود.*ریحان، بیماری های مربوط به مغز، قلب، ریه، مثانه و کلیه را معالجه می کند.*خوردن چای ریحان ناراحتی داخلی چشم را درمان و کمپرس چای ریحان ناراحتی های خارجی چشم را درمان می کند.*اختلالات گوارشی و سیستم عصبی و نفخ را می توان با مصرف ریحان برطرف کرد.*ریحان میزان قندخون را کاهش می دهد و پودر آن برای درمان زخم دهان مورد استفاده قرار می گیرد.*خاصیت طبیعی خلط آور دارد و سرفه های حاد و مزمن را درمان می کند.*ریحان کاهش دهنده طبیعی تب است.*این گیاه برای درمان ناراحتی تنفسی مانند سرفه، سرماخوردگی، برونشیت و آسم به کار برده می شود.*مواد موجود در ریحان، هوای محیط و آب آلوده را تصفیه می کند. بنابراین کاشت این گیاه نه تنها فایده دارویی دارد بلکه هوای محیطی شما را نیز پاک سازی خواهد کرد.*چای تهیه شده با مخلوطی از ریحان و گل گاوزبان نیروبخش است.