مواد لازم برای 4 نفر:
– 225 گرم یا یك و یكچهارم پیمانه بلغور گندم
– یك عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
– یك عدد فلفل قرمز كوچك (ریز خرد شود)
– یك عدد ساقه كرفس
– 30 میلیلیتر یا 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
– پوست رندهشده 2 عدد لیموترش كوچك
– آب 2 عدد لیموترش
– 6 تا 8 عدد پیازچه (خرد شود)
– 6 قاشق سوپخوری نعنای تازه خردشده
– 6 قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده
– یك عدد انار (دان شده)
– نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1 – ابتدا كاسه بلوریای آماده كرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و 30 دقیقه صبر كنید تا خیس بخورد.
2 – بلغور خیسخورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانهریزی، آبكشی كنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
3 – قسمت سر ترهفرنگی را به صورت طولی نصف كرده و با چاقوی تیز به صورت خلالهای ریز درآورید. ساقه كرفس را نیز با چاقو خرد كنید.
4 – حالا كاسه بزرگی آماده كرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت كنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و كاهو سرو میكنند.
ارزش غذایی سالاد
انرژی چربی چربی اشباعشده كلسترول فیبر
188 كیلو كالری 67.4گرم 62گرم 0 17.2 گرم