سیب ترد شیرین و خوشمزه، یک میان وعده قابل حمل است و همانطور که گفته می شود خوردن یک سیب در روز شما را از دکتر دور نگه می دارد. این ضرب المثل یک حقیقت است. مزایای تغذیه ای سلامت سیب متعدد است. با توجه به تحقیقات انجام شده، خوردن سیب با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف، از جمله سرطان، بیماری های قلبی، دیابت و آسم مرتبط است. همین مطالعه نشان می دهد که خوردن سیب ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند و دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز هست.
با توجه به دانشگاه ایلینویز، سیب دارای فیبر محلول و نامحلول است ترکیبی از فیبرهای محلول در چربی ( مانند پکتین ) و غذاهای گیاهی موجود در سیب ممکن است از رسوب کلسترول در پوشش دیواره رگ های خونی جلوگیری کرده و به کاهش بروز بیماری های قلبی کمک کند. هنگامی که به طور منظم ( یک عدد در روز ) با پوست خورده شود ترکیب مناسبی از مواد مغذی سبب کاهش چربی های خون و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
به گزارش مجله تغذیه که برخی از توانایی سیب برای محافظت در برابر بیماری های قلبی ممکن است به خاطر کاهش بالقوه کلسترول باشد مطالعات حیوانی اثرات پایین آورنده کلسترول در سیب، گلابی و هلو را نشان داده اند سیب بیشترین توانایی برای پایین آوردن کلسترول را نشان داد. تحقیقات همچنین نشان داده است خوردن یک سیب در روز به کاهش آسیب کلسترول بد ( LDL ) کمک می کند و شما را از پیشرفت بیماری های قلبی محافظت می کند.
به گزارش مجله تغذیه که سیب ( مخصوصاً لایه روی آن ) می تواند به مهار رشد هر دو سرطان روده بزرگ و سلول های سرطان کبد، به علت فعالیت آنتی اکسیدان قوی کمک کند. با توجه به دانشگاه ایلینویز، دو سوم از آنتی اکسیدان های موجود در سیب در لایه روی آن موجود است. پلی فنول ها، فلاونوئیدها و ویتامین C موجود در سیب از آن یک منبع عالی از مواد مغذی آنتی اکسیدان می سازد انجمن اپل آمریکا تایید می کند که تمام انواع سیب حاوی آنتی اکسیدان ها هستند.
همچنین سیب در حفاظت از استخوان به علت ( فلاونوئیدی به نام فلوریدزین ) موثر است و در زنان یائسه از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
نوشیدن آب سیب در کودکان دارای اسم خس خس سینه در آنها را کاهش می دهد.
پکتین در سیب تامین گالاکترونیک اسید در بدن که باعث کاهش نیاز بدن به انسولین می شود و ممکن است در مدیریت درمان دیابت کمک کند.
تحقیق برزیلی نشان داد که زنانی که سه سیب یا گلابی در روز خوردند نسبت به زنان که میوه مصرف نکردند در رژیم لاغری وزن بیشتری را از دست دادند