سمبوسه ماهی

مواد لازم (برای 4 نفر):
ماهی آزاد                                  180 گرم
جعفری و پیازچه خرد شده           به میزان لازم
سیر ساطوری شده                     4 حبه
سیب زمینی آب پز متوسط          4 عدد
فلفل دلمه‌ای خرد شده               نصف لیوان
نان لواش                                    3 عدد
روغن مخصوص سرخ کردنی         5 قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه:
ابتدا ماهی را با كمی نمك و آب‌لیمو بخارپز كنید.
ماهی و سیب زمینی پخته را رنده کنید.
سپس ماهی را با سیب زمینی‌ مخلوط كنید و به آنها سیر، جعفری، پیازچه و فلفل دلمه‌ای خردشده را بیفزایید.
نان‌های لواش‌تان را نیز به 5 مستطیل تقسیم كرده و مواد یاد شده را به شکل مثلثی داخل آنها قرار داده و بپیچید(طرز پیچیدن نان سمبوسه).
سمبوسه ها را در روغنی كه از قبل داغ كرده‌اید، سرخ كنید.
حال غذا آماده است.
 
مقدار انرژی غذا:
مقدار انرژی موجود در هر یک از مواد لازم برای این غذا به شرح زیر است:
ماهی آزاد                                 300 كیلوكالری
جعفری و پیازچه خرد شده           25 كیلوكالری
سیر ساطوری شده                    10 كیلوكالری
سیب زمینی متوسط                 320 کیلوکالری
فلفل دلمه‌ای خرد شده               15 کیلوکالری
نان لواش                                   400 کیلوکالری
روغن كانولا                                225 کیلوکالری
 
این غذا تقریباً 1300 كیلوكالری انرژی دارد و با تقسیم آن بین4 نفر، به هر نفر 325 كیلوكالری انرژی خواهد رسید.
البته خوردن این غذا به همراه سس یا سالاد سبزیجات تازه به میزان انرژی یادشده حداقل 100 كیلوكالری دیگر اضافه خواهد كرد.