* ماهی پوست كنده : 1كیلو گرم
* تخم مرغ : 3 عدد
* آب پیاز : 2 قاشق سوپخوری
* نان سوخاری : 100 گرم
* آرد : 1 لیوان
* فلفل 1 : قاشق چایخوری
* نمك : 10 گرم ( مقدار لازم )
* زرد چوبه : 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ماهی را فیله كرده و به قطعاتی با قطر 2 سانت و به طول 5×10 سانتیمتر تبدیل می كنیم و آن ها را در ظرفی می گذاریم و روی آن 5 گرم نمك و 2 قاشق آب پیاز می ریزیم و در جای خنكی به مدت یك ساعت می گذاریم .
سپس از ظرف خارج و در پارچه ای تمیز می پیچیم تا آب آن گرفته شود .
مخلوطی از زردچوبه ، فلفل و نان سوخاری یا آرد تهیه می كنیم و ماهی های قطعه شده را به آن آغشته و در مایه حاصل از بهم خوردن تخم مرغ فرو برده و در ماهیتابه كه محتوی روغن داغ است قرار می دهیم تا طلائی رنگ شود .
سپس آن ها را در دیسی دور آن را با خیارشور ، سیب زمینی سرخ شده ، گوجه فرنگی ، نخود فرنگی و جعفری تزئین می نمائیم .
( نوع ماهی طبخ این غذا : شوریده ، حلوا ، راشگو ، سه كلا ، شیر، قباد ، مقوا ، گیش گرد )