ل
نل
مواد لازم
کره: نصف پیمانه
شکر ریز: 1 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سفید : 4/3 پیمانه
(بنابر تجربه دوست خوبمون خانم ندا، میزان آرد می بایست کمی بیشتر در نظر گرفته شود تا خمیر شکل بگیرد.)
بادام پودر شده خوراکی: نصف پیمانه
جوش شیرین:4/1 قاشق چایخوری
دارچین: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا کره و 4/3 از شکر را در ظرف مناسبی با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.آرد ، جوش شیرین و پودر بادام را با یکدیگر الک کرده و به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خمیری شکل شود سپس خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده ایم مقداری ورز می دهیم و بعد آنرا داخل پلاستیک گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مقداری سفت ومحکم شود.
دارچین و بقیه شکر را در ظرف کوچکی مخلوط می کنیم، خمیر را به تکه های دایره ای شکلی درآورده و در مخلوط دارچین و شکر می غلطانیم و سپس در سینی فر که کمی چرب کرده ایم به فاصله 5 سانتیمتر قرار می دهیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه قرار داده تا قهوه ای شوند و بعد از پخت آنها را روی سینی توری قرار داده تا سرد شوند و از آخر بیسکوییتها را در ظرف دلخواه چیده و سرو میکنیم.