طرز تهیه خورشت بامیه با بادمجان

طرز تهیه خورشت بامیه با بادمجان
مواد لازم:

گوشت 400 گرم
بامیه 300 گرم
بادمجان 10عدد
گوجه‌فرنگی 5عدد
پیازداغ دوقاشق غذاخوری
رب یک قاشق غذاخوری
آب‌غوره دوقاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
 

بامیه‌ها را تمیز بشویید و ساقه سر بامیه را به‌حدی ببرید که سر کلاهک باز نشود چون مایه لیزی از آن خارج می‌شود و باعث بد طعم شدن خورشت می‌شود.
بادمجان‌ها را پوست کنده و سرخ می‌کنیم.
گوشت را خرد کرده و با پیاز داغ سرتفت می‌دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن زده و با مقداری آب می‌گذاریم بپزد. بامیه‌ها را در تابه می‌چینیم و گوشت پخته شده به‌هم‌راه آب گوشت و یک قاشق رب را در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بامیه‌ها کمی بپزند و سپس بادمجان‌ها را روی آن می‌چینیم و گوجه‌فرنگی را از وسط نصف کرده و روی بادمجان‌ها می‌چینیم و می‌گذاریم خورشت جا بیفتد در انتهای پخت، آب‌غوره را به خورشت اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آنرا برمی‌داریم.

بامیه‌هایی که برای خورشت انتخاب می‌کنید بهتر است ریز باشد. بعضی‌ها بامیه را هم سرخ می‌کنند و هم‌زمان با بادمجان‌ها در تابه می‌چینند ولی من بامیه را سرخ نمی‌کنم و فقط کمی زودتر از بادمجان در تابه می‌گذارم تا کمی بیشتر بپزد. اگر هم‌زمان بامیه‌ها و بادمجان‌ها را با هم بچینید، بادمجان‌ها کمی له می‌شود.