طرز تهیه كشك بادمجان كبابی

طرز تهیه كشك بادمجان كبابی

 

مواد لازم:

بادمجان كبابی پوست كنده

5 عدد

پیاز داغ

دو قاشق غذاخوری

سیر

6 حبه

كشك ساییده

250 گرم

مغز گردوی خرد شده

3 قاشق غذاخوری

نمك و زردچوبه و فلفل

به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

بادمجان‌ ها را روی حرارت، كباب می كنیم.

سیرها را خرد می كنیم و با پیاز داغ و نمك و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ های كبابی اضافه می‌ نماییم.

یك لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می ‌گذاریم بپزند.

وقتی بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می ‌كنیم.

حال وقت اضافه كردن كشك است. اگر آب بادمجان ‌ها خشك نشده بود، كشك را رقیق نكرده داخل آن می ‌ریزیم، ولی اگر آب آن كم بود، با نصف استكان آب، كشك را رقیق كرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم.

بادمجان‌ ها را هم می ‌زنیم و با قاشق له می ‌كنیم.

یك ربع بعد از ریختن كشك، كشك بادمجان آماده است.

آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می ‌كنیم.

 

 طرز تهیه موس قهوه
طرز تهیه کباب فلفلی
تصاویر میوه آرایی به سبک چینی
طرز تهیه بیشتیزیک شیرینی (شمالی)
آموزش لازانیای لقمه ای ( تصویری)
آموزش آشپزی عجیب ولی بسیار جالب !!! ( جوجه زغالی )
طرز تهیه بیسکوئیت های ادویه دار | کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک قارچ
آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان با تصویر
هنر تزئین غذا به روش اشتها آور
كیك فندقی
سالاد الویه را اینطوری تزیین کنید
آموزش طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ
آموزش پختن شیرینی توپک خرما
طرز تهیه جوجه چینی !! + عکس
مجله آشپزی مهر 89
آموزش طرز تهیه سس مایونز
طرز درست کردن ترشی لیته
عکسهای بسیار زیبا از غذاهای خاص و عجیب
طرز تهیه کیک قرمز برای روز عاشقانه
طرز تهیه فلافل لبنانی
روش های مختلف دم کردن قهوه
کیک گاوی
طرز تهیه فالوده شیرازی
طرز تهیه ی کیمچی(김치 )
طرز تهیه بستنی سنتی
پیش غذا
كوكوی عدس
تصاویری خوشمزه تقدیم شما
عکسهای خوشمزه از کیک و بستنی!!!