طرز تهیه كوكو گل كلم

طرز تهیه كوكو گل كلم

 

 

مواد لازم:

 

گل کلم

600 گرم

تخم مرغ

4 الی 5 عدد

پیاز درشت رنده شده

1 عدد

آرد

5/1 قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده

2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد جوبه

به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی

1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

 

گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .

 

 عکسهای بسیار زیبا از غذاهای خاص و عجیب
طرز تهیه کیک قرمز برای روز عاشقانه
طرز تهیه فلافل لبنانی
روش های مختلف دم کردن قهوه
کیک گاوی
طرز تهیه فالوده شیرازی
طرز تهیه ی کیمچی(김치 )
طرز تهیه بستنی سنتی
پیش غذا
كوكوی عدس
تصاویری خوشمزه تقدیم شما
عکسهای خوشمزه از کیک و بستنی!!!
طرز درست کردن ترشی کلم قرمز
طرز تهیه bibimbap غذای کره ای معروف و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)
ترشی بادمجان شكم پر
بادمجان شکم پر؛ غذای فصل
تزئین دسر (عكس)