مواد لازم:
گل کلم |
600 گرم |
تخم مرغ |
4 الی 5 عدد |
پیاز درشت رنده شده |
1 عدد |
آرد |
5/1 قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده |
2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد جوبه |
به مقدار لازم |
روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی |
1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .
عکسهای بسیار زیبا از غذاهای خاص و عجیب
طرز تهیه کیک قرمز برای روز عاشقانه
طرز تهیه فلافل لبنانی
روش های مختلف دم کردن قهوه
کیک گاوی
طرز تهیه فالوده شیرازی
طرز تهیه ی کیمچی(김치 )
طرز تهیه بستنی سنتی
پیش غذا
كوكوی عدس
تصاویری خوشمزه تقدیم شما
عکسهای خوشمزه از کیک و بستنی!!!
طرز درست کردن ترشی کلم قرمز
طرز تهیه bibimbap غذای کره ای معروف و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)
ترشی بادمجان شكم پر
بادمجان شکم پر؛ غذای فصل
تزئین دسر (عكس)