طرز تهیه لازانیای بادمجان

طرز تهیه لازانیای بادمجان

 
مواد لازم برای چهار نفر:

یك بسته لازانیا

2 عدد بادمجان

350 گرم گوجه فرنگی خرد شده

350 گرم پنیر موتزارلا

100 گرم جعفری و ریحان خرد شده

یك عدد پیاز
نمك و روغن زیتون به میزان كافی
 
طرز تهیه:
 
بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از 15-10 دقیقه آبكش كنید. سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
 

سیمرغ