مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه
مرحله 1 – فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
مرحله 2 – روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز، فلفل دلمه و سیر را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شده ولی قهوه ای رنگ نشوند
مرحله 3 – پودر کاری، آویشن، گوجه، آبلیمو و آب را اضافه کنید. اجازه دهید بجوش آید، سپس کشمش را اضافه کرده، نمک و فلفل آنرا تست کنید.
مرحله 4 – تکه های مرغ را که قبلا تمیز و شسته اید به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هر دو سمت آنها را به مواد آغشته کنید. مواد را به ظرف مخصوص فر انتقال دهید، درب ظرف را گذاشته و برای 40 دقیقه در فر قرار دهید.بعد از پخت همراه با برنج سرو کنید.
نکات
گوجه ها را به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید و سپس زیر آب سرد گرفته تا پوست آن براحتی جدا شود، بعد آنها را خرد کرده و مورد استفاده قرار دهید.
در صورت تمایل هنگام تفت دادن پیاز می توانید یک فلفل سبز تند که تخم آنرا خارج کرده و خرد نموده اید نیز اضافه کنید.
می توانید پخت این غذا را در مرحله 4 روی گاز ادامه دهید تا زمانیکه مرغ ها پخته و سس سبزیجات غلیظ شود.