طرز تهیه مرغ کاری ساده

طرز تهیه  مرغ کاری ساده
در این دستور مرغ با سبزیجات و ادویه کاری پخت می شود که این غذا را هم در فر و هم روی گاز می توانید درست نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مرغ کاری آشنا می شوید.

 

مواد لازم برای 4 نفر

  1. گوجه خرد شده: 450 گرم
  2. روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
  3. پیاز: 1 عدد، خرد شده
  4. فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، بدون تخم و خرد شده
  5. سیر: 1 حبه، خرد شده
  6. پودر کاری
    : 1 قاشق غذاخوری سر صاف
  7. آویشن خشک: 2/1 قاشق چایخوری
  8. آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  9. آب: 2/1 پیمانه
  10. کشمش: 3/1 پیمانه
  11. نمک و فلفل: به مقدار لازم
  12. سینه یا ران مرغ: 1 کیلو و 600 گرم
 

طرز تهیه

مرحله 1 – فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

 

مرحله 2 – روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز، فلفل دلمه و سیر را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شده ولی قهوه ای رنگ نشوند

 

مرحله 3 – پودر کاری، آویشن، گوجه، آبلیمو و آب را اضافه کنید. اجازه دهید بجوش آید، سپس کشمش را اضافه کرده، نمک و فلفل آنرا تست کنید.

 

مرحله 4 – تکه های مرغ را که قبلا تمیز و شسته اید به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هر دو سمت آنها را به مواد آغشته کنید. مواد را به ظرف مخصوص فر انتقال دهید، درب ظرف را گذاشته و برای 40 دقیقه در فر قرار دهید.بعد از پخت همراه با برنج سرو کنید.

نکات

گوجه ها را به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید و سپس زیر آب سرد گرفته تا پوست آن براحتی جدا شود، بعد آنها را خرد کرده و مورد استفاده قرار دهید.

در صورت تمایل هنگام تفت دادن پیاز می توانید یک فلفل سبز تند که تخم آنرا خارج کرده و خرد نموده اید نیز اضافه کنید.

می توانید پخت این غذا را در مرحله 4 روی گاز ادامه دهید تا زمانیکه مرغ ها پخته و سس سبزیجات غلیظ شود.