تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
مواد لازم :
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی | به مقدار لازم |
تره فرنگی | ۲ عدد |
اسفناج تازه | ۱۷۵ گرم |
تخم مرغ | ۵ عدد |
پیازچه | ۴ عدد |
سبزی کوکو | ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت) |
گردو | ۲۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.
منبع : idpcf.com