مواد لازم جهت تهیه ساندویچ شاورما مكزیكى برای 6 نفر:
آماده سازی :90 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
گوشت خلال شده | 250 گرم |
نان تورتیلا مكزیكى آماده | 12 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی سبز ، قرمز ، زرد ، خلال شده | 3 عدد |
خیارشورخلال شده | به میزان لازم |
پیاز سفید خلال شده | 1 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی خلال شده | 2 عدد |
پودر فلفل قرمز | به میزان لازم کمی |
روغن زیتون | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
مواد لازم براى سس گوشت:
ماست | نصف لیوان |
ادویه مخلوط مخصوص شاورما | 1 قاشق غذاخورى |
آب لیمو | نصف استكان |
پیاز رنده شده | 1 عدد كوچك |
سماق | 1 قاشق مرباخورى |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخورى |
نمك | کمی |
مواد لازم براى سس ساندویچ شاورما
ماست | 1 لیوان |
ارده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | کمی |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه نرم شده |
گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ریخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بریزید و خوب مخلوط كنید.
سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود.بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود.
سپس پیاز در تابه اى نسوز ریخته با كمى روغن زیتون تفت دهید سپس فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده اید به آن اضافه كنید و دو باره به مدت 5 دقیقه تفت دهید بعد از روى حرارت بردارید كمى كه خنك شد خیار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنید وخوب مخلوط كنید . بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنید .
بعد یك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتیلا بكشید سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذارید بعد روى مواد كمى سس بریزید و آن را بپیچانید و به مدت 2 دقیقه در ساندویچ ساز كه از قبل گرم شده بگذارید … نوش جان
اگر نان تورتیلا آماده گیرتان نیامد میتونید خودتان در خانه تهیه كنید .
نان تورتیلا مكزیكى :
مواد لازم :
آرد سفید | 4 پیمانه |
بیكینگ پودر | یک قاشق چایخورى |
روغن مایه | نصف پیمانه |
نمك | بمقدار لازم |
آب ولرم | یک پیمانه |
طرز تهیه نان تورتیلا مكزیكى :
آرد سفید را در کاسه بزرگی ریخته بیكینگ پودر و روغن رابه آن افزوده خوب مخلوط می کنیم سپس نمك را در آب مخلوط كرده و آرام آرام به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم به طورى که خمیر به دست نچسبد بعد روی خمیر را پوشانده و به مدت یك ساعت کنار می گذاریم تا استراحت كند سپس خمیر را به 12 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت دایره به كمك وردنه باز میكنیم و ضخامت خمیرى كه باز میكنیم باید حدود 4 میلیمتر باشد .
بعد تابه اى مناسب براى پختن نان روى حرارت ملایم قرار میدهیم و بعد از گرم شدن تابه ، خمیر را درون آن انداخته و میگذاریم دو طرف نان پخته شود بقیه خمیرها را به همین روش مى پزیم .
مراقب باشید نان ها را زیاد روى حرارت نگذارید و خیلى نپزید چون كاملا خشك مى شوند بعد از پخت نان ها را در یك دستمال تمیز بپیچید تا خشك نشود .
گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ریخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بریزید و خوب مخلوط كنید.سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود .بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود …
سپس پیاز در تابه اى نسوز ریخته با كمى روغن زیتون تفت دهید بعد فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده اید به آن اضافه كنید و دو باره به مدت 5 دقیقه تفت دهید بعد از روى حرارت بردارید كمى كه خنك شد خیار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنید وخوب مخلوط كنید .
بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنید …
بعد یك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتیلا بكشید …
سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذارید بعد روى مواد كمى سس بریزید و آن را بپیچانید …
و به مدت 2 دقیقه در ساندویچ ساز كه از قبل گرم شده بگذارید … نوش جان