مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای 4 نفر :
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده |
300 گرم یا 1 بسته |
لپه |
1-2 پیمانه |
پیاز |
1 عدد |
گرد لیمو |
1-2 قاشق چای خوری |
سیب زمینی بزرگ |
1 عدد |
زعفران آب کرده |
به میزان لازم |
ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ) |
به میزان لازم |
برنج |
4 پیمانه |
روغن یا کره |
به میزان لازم |
طرز تهیه قیمه پلو :
گاهی آدم هوس قیمه می کند و عجله هم دارد و وقت هم ندارد … قیمه پلو یک غذایی است که مزه اش خیلی نزدیک قیمه است . جزو پلوهای مخلوط حساب می شود و معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود . می شود از گوشت تکه ای هم در قیمه پلو استفاده کرد .
اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید تا با هم سرخ شوند .
داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم . این مواد با هم خوب باید تفت بخورند.
حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .
گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل 1-2 قاشق چایخوری باشد .
اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد.
اما من کته ای داخل پلوپز گذاشتم. مواد را با برنج مخلوط کردم و گذاشتم داخل پلوپز. بگذارید یک 15 دقیقه ای از پخت پلوپز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید.
زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید .
کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید. (که من اینجا نگذاشتم )
اینم نمای پلو از نزدیک: