ماهی قزل الا
تخم مرغ
پودر سوخاری ،نمک ، فلفل قرمز وپودر سیر
طرز تهیه :
قزلی که در تصویر می بینید شکم خالی است ولی شما هم می تونید بعد از خالی کردن شکم ماهی طریقه فیله کردنشو ادامه بدید.
سر ماهی رو جدا کنید .
تمام باله های ماهی رو ببرید.
دو انگشت شصتتون از داخل شکم ماهی به تیغه اون فشار بدید وچند بار از بالا تا پایین انگشت شصتتون وزیر تیغه حرکت بدید ( بخاطر گرفتن عکس من با یه شصتم برای شما نشون دادم ).
این کاررو چند بار تکرار کنید .
تیغه پشت ماهی رو خارج کنید .
اونو زیر اب سرد بشویید.
تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز وکمی پودر سیر بریزید .
به تناسب مقدار ماهی تون تخم مرغ رو تو یه ظرف جداگانه بزنید .
کمی نمک به فیله ماهی ها بزنید و تو تخم مرغ زده شده آغشته کنید طوری که تمام قسمت فیله تخم مرغی بشه .
بعد اونو تو پودر سوخاری بغلطونید .
تو یه ماهیتابه روغن ریخته وبذارید کمی داغ بشه . فیله ها رو ابتدا از قسمت گوشت تو ماهیتابه قرار بدید.
وقتی کاملا برشته شد اونو برگردونید تا طرف دیگه اش هم کاملا طلایی وبرشته بشه.