فیله سوخاری قزل آلا

فیله سوخاری قزل آلا

مواد لازم :

ماهی قزل الا
تخم مرغ
پودر سوخاری ،نمک ، فلفل قرمز  وپودر سیر
 

طرز تهیه :

قزلی که در تصویر می بینید شکم خالی است ولی شما هم می تونید بعد از خالی کردن شکم ماهی طریقه فیله کردنشو ادامه بدید.

سر ماهی رو جدا کنید .
 
تمام باله های ماهی رو ببرید.

دو انگشت شصتتون از داخل شکم ماهی به تیغه اون فشار بدید وچند بار از بالا تا پایین انگشت شصتتون وزیر تیغه حرکت بدید ( بخاطر گرفتن عکس من با یه شصتم برای شما نشون دادم ).

این کاررو چند بار تکرار کنید .

تیغه پشت ماهی رو خارج کنید .

اونو زیر اب سرد بشویید.

تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز وکمی پودر سیر بریزید .

به تناسب مقدار ماهی تون تخم مرغ رو تو یه ظرف جداگانه بزنید .

کمی نمک به فیله ماهی ها بزنید و تو تخم مرغ زده شده آغشته کنید طوری که تمام قسمت فیله تخم مرغی بشه .

بعد اونو تو پودر سوخاری بغلطونید .

تو یه ماهیتابه روغن ریخته وبذارید کمی داغ بشه . فیله ها رو ابتدا از قسمت گوشت تو ماهیتابه قرار بدید.

 وقتی کاملا برشته شد اونو برگردونید تا طرف دیگه اش هم کاملا طلایی وبرشته بشه.