قرص‌های پیشگیری از بارداری مخصوص آقایان هم آمد!!

قرص‌های پیشگیری از بارداری مخصوص آقایان هم آمد!!

به زودی آقایان هم می‌توانند از قرص‌های پیشگیری از بارداری مخصوص به خودشان استفاده کنند. قرص‌های پیشگیری از بارداری مخصوص آقایان هورمونی نخواهد بود و هیچ عوارض جانبی هم به دنبال نخواهد داشت.

 


قرص‌های پیشگیری از بارداری همیشه مخصوص به خانم‌ها بوده و هست. اما از آن‌جا که کنترل بارداری یک مسئولیت دوطرفه است، آیا آقایان هم می‌توانند از قرص‌های ضدبارداری استفاده کنند؟
محققین در مطالعه جدیدی که روی موش‌های نر انجام گرفته، دارویی را آزمایش کرده‌اند که تولید اسپرم را متوقف می‌کند. این محققین امیدوارند که این مطالعه، به تولید دارویی خوراکی مخصوص به آقایان برای پیشگیری از بارداری در آینده کمک کند.
بر اساس این مطالعه، ترکیبی با نام BMS 189453 می‌تواند گیرنده‌های اسید رتینوئیک را که برای متابولیسم ویتامین آ‌ ضروری است، ‌مسدود کند. این ویتامین به تقسیم و بقای سلول‌های اسپرم کمک می‌کند. بنابراین، برخلاف قرص‌های پیشگیری از بارداری مخصوص خانم‌ها که همگی هورمونی هستند،‌ در قرص‌های مخصوص به آقایان تولید ویتامین آ ‌هدف گرفته می‌شود. این گامی بسیار مهم است.


البته ویتامین آ‌ در بینایی هم سهم مهمی دارد. اما دانشمندان اطمینان می‌دهند که مسیری که ویتامین آ در آن برای استفاده در تولید اسپرم به کار می‌رود بسیار متفاوت است. در نتیجه این دارو تاثیری روی بینایی افراد نخواهد داشت.
در این مطالعه،‌ دانشمندان برای دوره‌های زمانی متفاوت، دوزهای متفاوتی از دارو را به موش‌های نر خوراندند تا تاثیر آن را بررسی کنند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که دارو می‌تواند برای دو تا چهار هفته موش نر را عقیم کند. تاثیر دارو موقتی است و بعد از مدتی،‌ موش می‌تواند دوباره اسپرم‌های سالم تولید کند.
مطالعات قبلی در زمینه داروهای پیشگیری از بارداری برای آقایان، به دلیل عوارض جانبی احتمالی و البته عدم قطعیت در نتیجه‌دهی، شکست خورده بود. روش‌های هورمونی در مردان خطر کاهش میل جنسی و حتی بزرگ شدن پروستات را به همراه دارد. همچنین تولید داروهای هورمونی که قابل خوردن باشند،‌ در مقایسه با داروهای تزریقی،‌ کار سخت‌تری است.
محققین دانشگاه کلمبیا باور دارند که مطالعه آن‌ها به زودی به تولید داروی خوراکی غیرهورمونی مخصوص به آقایان برای پیشگیری از بارداری می‌انجامد که هیچ عوارض جانبی ندارد. البته قبل از هر چیز،‌ محققین باید تاثیرات بلندمدت این دارو را مطالعه کنند. همچنین باید بررسی شود که آیا با استفاده بلندمدت،‌ دارو همچنان موثر خواهد ماند یا نه.

 

منبع: khabaronline.ir
 
 روانشناسی عشق برای شما دوستان عزیز
هفت خوان ازدوج
شش سوال زنان از متخصص زنان و زایمان
(همسرانه) به جای جروبحث از اختلافات استفاده کنید!!!
چرا همسرم، حلقه ازدواجمان را دست نمی کند؟
اشتباهات سال اول ازدواج
حقوق مردها چطور باعث خیانت به زن ها می‌شود؟!
تست روانشناسی /چگونه به ازدواج فکر میکنید ؟
درخواست های همسرانه
داشتن شرایط یک رابطه زناشویی خوب
آبا استفاده از داروهای تقویت میل جنسی مفید هست ؟
چرا گاهی وقتها آقایان از رابطه زناشویی سرد میشوند ؟
فیزیولوژی جنسی در خانم ها !
مهمترین مطالبی که نوجوانان باید درمورد رابطه جنسی بدانند
چاقی با زندگی زناشویی چه می‌کند؟
پیشگیری از بارداری در ابتدای ازدواج