ماهی 500گرم
سبزی(گشنیزو كمی شنبلیله)500گرم
پیاز یك عدد
سیر 2بوته
نمك و فلفل به اندازه لازم
تمر هندی
نصف بسته آرد بوداده 2قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
سیر و پیاز را رنده كنید و كمی تفتدهید سپس ماهی را دران تفت دهید ونمك و فلفل را به آن اضافه كنید دراین مرحله سبزی راكه قبلا درروغن تفت داده اید اضافه كنید به اندازه 1لیوان آب درون ظرف بریید تا سبزیوماهی بپزد بعد 15دقیقه آب تمر هندی و آرد را اضافه كنید زیر حرارت راكم كنید تا قلیه ی شمابپزد و جا بیفتد