مواد لازم:
7گرم:مخمر
نصف قاشق چایخوری:شكر
آب ولرم: 180 میلی لیتر
300 گرم :آرد سفید
یك قاشق غذاخوری :شیر
2 قاشق غذاخوری :روغن زیتون
150 گرم:سوسیس یا كالباس
یك عدد متوسط :پیاز خرد شده
یك حبه:سیر خرد شده
یك قاشق غذاخوری :ریحان خرد شده
یك قاشق غذاخوری :گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق سوپ خوری :زیتون خرد شده
100 گرم:پنیر موزارلا
به مقدار لازم:نمك
طرز تهیه :
سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یك دقیقه تفت می دهیم.
سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنك شود
مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت 10 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار می دهیم
خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده وآن را پهن می كنیم ،دایره ای به قطر 25 سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد كالزونه پر كرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.
سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می كنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می كنیم در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و یا با چاقو برش هاى كوچكى روى سطح دهید وسپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.
سیمرغ