كالزونه ( غذای ایتالیایی )

كالزونه ( غذای ایتالیایی )

 
مواد لازم:

7 گرم     مخمر
نصف قاشق چایخوری     شكر
180 میلی لیتر     آب ولرم
300 گرم     آرد سفید
یك قاشق غذاخوری     شیر
2 قاشق غذاخوری     روغن زیتون
150 گرم     سوسیس یا كالباس
یك عدد متوسط     پیاز خرد شده
یك حبه     سیر خرد شده
 یك قاشق غذاخوری     ریحان خرد شده
یك قاشق غذاخوری     گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق سوپ خوری     زیتون خرد شده
100 گرم    پنیر موزارلا
به مقدار لازم     نمك

طرز تهیه :

سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یك دقیقه تفت می دهیم.

سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنك شود.

مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت 10 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار می دهیم.

خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده وآن را پهن می كنیم.

دایره ای به قطر 25 سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد كالزونه پر كرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.

سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می كنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با  مقداری شیر آغشته می كنیم .

 در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم .