پزشك شما احتمالاً توصیه خواهد كرد كه مقدار نمك مصرفی روزانه تان را كم نمایید.
در انگلستان مردها روزانه حدود 10 گرم و خانمها حدود 7 گرم نمك مصرف می كنند.
فقط حدود یك گرم از نمك مصرفی روزانه از طریق نمكی كه در سر سفره یا در آشپزخانه در غذا ریخته میشود وارد بدن میشود.
بقیه نمكی كه در روز مصرف می كنیم «حدود 9 گرم دیگر» از طریق غذا های آماده ای كه می خوریم مثل همبرگر، سوسیس، چیپس و غذا های كنسروی وارد بدن ما میشود.
شما میتوانید با استفاده نكردن از نمك در سر سفره و در آشپزخانه از مقدار نمك روزانه تان كم نمایید.
همچنین بجای استفاده از غذا های آماده و كنسروی، سعی كنید كه از گوشت تازه، میوه و سبزیجات تازه استفاده نمایید. استفاده از ادویه جات برای خوش طعم كردن غذا اشكالی ندارد، زیرا در آنها نمك وجود ندارد.
عادت كردن به غذا های كم نمك در ابتدا مشكل است اما به تدریج به آن عادت خواهید كرد به طوری كه بعد از یكماه تریجح خواهید داد كه همیشه غذای كم نمك مصرف نمایید.
در آن موقع اگر شما یك غذای با نمك معمولی كه قبلاً مصرف می كردید، بخورید، به نظر شما آن غذا خیلی شور خواهد بود.
پایگاه فرهنگی هنری تکناز