كتلت مرغ

كتلت مرغ

انواع كتلت مى تواند براى میز شام شما وعده اى ساده و خوشمزه باشد. براى استفاده بیشتر از گوشت سفید ما كتلت مرغ را به شما پیشنهاد مى كنیم :

 

مواد لازم :
یك عدد سینه مرغ متوسط
 
دو عدد پیاز متوسط

سه عدد سیب زمینی متوسط

سه عدد  تخم مرغ

یك دوم قاشق چایخوری  زعفران ساییده    

یك فنجان پودر سوخاری

نمك و فلفل به مقدار دلخواه    

 طرز تهیه :
سینه مرغ را همراه با یك لیوان آب، یك عدد پیاز، كمی نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می‌پزیم تا آب آن كشیده شود. سیب زمینی‌ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ می‌كنیم. مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ كرده و پیاز را هم رنده می‌كنیم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز می‌دهیم و كف دستمان را به پودر سوخاری آغشته كرده و از مایه به اندازه یك عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شكل می‌دهیم و در روغن سرخ می‌كنیم و آنها را در دیس می‌چینیم..
 

سیمرغ

 

آموزش آشپزی