محققان اعلام كردند كه مصرف نوعی ماده شیمیایی موجود در شكلات، چای، انگور به ویژه اگر با ورزش كردن همراه شود به دلیل بهبود جریان خون در مغز می تواند موجب تقویت حافظه شود.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران«ایسنا»، این مطالعات كه نتایج آن در مجله آمریكایی نوروساینس منتشر شده بر روی موش های آزمایشگاهی صورت گرفته است.
دانشمندان هم اكنون در نظر دارند این ماده شیمیایی را كه آ«اپی كاتچینآ» نام دارد بر روی حافظه و جریان خون مغزی در حیوانات بزرگ تر و البته انسانها در تركیب با ورزش كردن، مورد مطالعه قرار دهند.
این ماده شیمیایی خوراكی یكی از گروه مواد شیمیایی موسوم به فلاوانل ها هستند كه در مواد غذایی خاص از قبیل شكلات، چای، انگور و قره قاط یافت می شوند.
مطالعات قبلی نیز نشان داده بود كه تركیب آنتی اكسیدان برای بهبود و حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.
پایگاه فرهنگی هنری تکناز