مواد لازم :
سویا: یك بسته
پیاز: دو عدد متوسط
قارچ: چهار عدد
ذرت: پنج قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی: یك عدد متوسط
رب گوجهفرنگی: سه قاشق غذاخوری
ماكارونی: یك بسته
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
شما بانوان ایرانی میدانید كه برای درست كردن رشتههای ماكارونی باید آب را جوش بیاورید و سپس ماكارونیها را در آن بریزید تا جوش بخورد، سپس آن را آبكش كنید، بهتر است، ماكارونی با سویا را به شكل دم شده میل نكنید، بلكه پس از این كه مایه آماده شد، آن را روی ماكارونی بریزید و میل كنید. اما طرز تهیه مایه ماكارونی. ابتدا پیاز را خرد كرده و تفت دهید تا طلایی شود، پس از آن سویا را با گوجهفرنگی رنده شده، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل و در صورت تمایل كمی زردچوبه، به پیاز اضافه كنید و هم بزنید، پس از دقایقی ذرت و قارچ را به آن اضافه كنید. حالا مایه ماكارونی آماده است. در بین بعضی خانوادهها مصرف گوشت محدود است و از طرفی اعضای خانواده این غذا را دوست دارند، پس با جایگزینی سویا به جای گوشت میتوانید غذایی خوشمزه و متنوع میل كنید.