مرد شیمی جهان به حامیان احمدینژاد پیوست
رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی احمدینژاد در استان كرمانشاه گفت: پیوستن پروفسور مجتبی شمسیپور، مرد سال شیمی جهان به یاران احمدینژاد برای هر ایرانی و كرمانشاهی افتخار است.
بهروز همتی امروز در گفتگو با فارس اظهار داشت: در دیدار روز گذشته نخبگان دانشگاهی و علمی كشور با رئیس جمهور، پروفسور شمسیپور به عنوان نخستین سخنران از رشد علمی كشور در دولت نهم دفاع مطلق كرد.
وی ادامه داد: این استاد بینالمللی و شناخته شده جهانی پیشرفتهای علمی كشور در دولت نهم، رشد تعداد مقالات علمی كشور و جهش حركت علمی را در این دولت بیسابقه خواند و گفت كه برای رسیدن به حكومت جهانی مستضعفان نیاز داریم تا به علم مجهز شویم و حقیقتا دولت نهم در زمینه توانمندسازی علمی گامهای بلندی برداشته است.
همتی، شمسیپور را افتخار ایران و جهان اسلام در دنیا خواند و تصریح كرد: این مرد بزرگ و شایسته برای همیشه نام كرمانشاه، ایران و جهان اسلام را بر فراز قلههای علمی جهان برافراشته و ناموری بزرگ است.
پروفسور مجتبی شمسی پور در سال ۱۳۲۸ در كرمانشاه دیده به جهان گشود و تحصیلات خود را تا دیپلم در كرمانشاه به پایان برد و در سال ۱۳۵۲ موفق به دریافت لیسانس شیمی از دانشگاه صنعتی شریف شد.
وی گرایش شیمی تجزیه را انتخاب كرد و پس از اخذ فوق لیسانس در سال 1354 از دانشگاه صنعتی شریف برای ادامه تحصیلات در رشته دكترای شیمی تجزیه به آمریكا عزیمت كرد و در سال ۱۳۵۸ موفق به دریافت دكترا از دانشگاه ایالتی میشیگان شد.
در سال ۱۳۷۱ به رتبه استاد تمامی در ایران نایل شد.
پروفسور شمسی پور برنده جایزه كتاب سال ۱۳۶۸ ایران، برنده جایزه جشنواره خوارزمی در سال ۱۳۷۰ در علوم محض، شیمیست برگزیده انجمن شیمی ایران در سال ۱۳۷۴، برنده جایزه كامستك (سازمان كشورهای اسلامی) در سال ۱۳۶۷، محقق برگزیده و خاص وزارت علوم در سال ۱۳۷۹، برنده جایزه شیمی همایش چهرههای ماندگار در سال ۱۳۸۱ است كه نشان لیاقت در پژوهش را از رئیس جمهور وقت در سال ۱۳۸۱ دریافت كرده است.
استاد شمسیپور همچنین برنده جایزه شیمی سال ۲۰۰۶ آیسسكو و سال گذشته برای چهارمین سال متوالی از طرف مؤسسه بینالمللی "ای.اس.ای " آمریكا به عنوان دانشمند برتر جهان معرفی شد.
وی تاكنون بیش از صد حسگر جدید برای مواد دارویی، كاتیونها و آنیونهای معدنی كه به عنوان جایگزین برای دستگاههای گرانقیمت جذب اتمها، استفاده در آزمایشگاه تشخیص طبی، اندازهگیری آلایندههای محیط زیست و كنترل كیفیت در صنایع كاربرد معرفی كردهاست كه هم اكنون در سطح بینالمللی از آن استفاده میشود.