رفع پوسیدگی سیب زمینی:
اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز مییابند.
روش پخت سریع سیب زمینی:
برای این كه سیب زمینیها سریعتر پخته شود، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینیها را داخل آب جوش بپزید.
روش سرخ كردن سیب زمینی:
بهترین روش برای سرخ كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینیهای خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینیها روی روغن قرار میگیرند. آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینیها را سرخ كنید. روغن باقی مانده از این كار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم میتوانید از آن استفاده كنید.